Специалности

гинекологичен кабинет

Много от гинекологичните заболявания се нуждаят от хормонално и друго фармакологично лечение за което използваме редица диагностични и терапевтични процедури.

доктор раждане

Гинекологията и акушерството са свързани науки, които се занимават с женската репродуктивна система.  Акушерството се занимава с бременността и свързаните с нея процедури и усложнения.

хирург гинеколог

Раковите заболявания, миомите и т.н. изискват хирургично отстраняване и съвместно интердисциплинарно лечение. Съвременната онкологична хирургия винаги се практикува във връзка с химиотерапия и лъчетерапия. 

уролог хирург

Някои от често срещаните проблеми, лекувани от урогинеколог, включват инконтиненция или изтичане на урина, пролапс на тазовите органи  и свръхактивен пикочен мехур.

Първичната профилактика включва редовни гинекологични прегледи и скрининг. Скринингът включва превантивни прегледи , за да се идентифицират възможно най-рано тези, които показват ранни признаци на заболяването или са изложени на риск.

цитонамазка

Гинекологичният преглед включва изследване на гърдите, корема и тазовите органи, но също специфични лабораторни изследвания, които е важно да бъдат правилно манипулирани.

Запазете час

И ще получите най-доброто лечение, което заслужавате.